UMPSA jalin kerjasama dengan Konsortium Padi dan Beras Rakyat (KPBR) hasil beras prebiotik pertama negara - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
TEMERLOH, 16 Ogos 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) jalin kerjasama dengan Konsortium Padi dan Beras Rakyat (KPBR) dalam pembangunan penyelidikan beras prebiotik pertama negara.