Majlis Sanjungan Budi rai kepimpinan UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PUTRAJAYA, 16 Ogos 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan Majlis Sanjungan Budi bagi menghargai tokoh kepimpinan universiti yang terdiri daripada mantan Ahli Lembaga Pengarah UMPSA dan Ahli Pemegang Amanah Yayasan UMPSA.