UMPSA catat kejayaan 5 bintang dalam penarafan MyMoheS - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 14 Ogos 2025- Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mencatat kejayaan membanggakan apabila memperoleh penarafan 5 bintang bagi MyMoheS, seperti diumumkan semasa Mesyuarat Kualiti Data Bil. 2/2025 di Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang pada 14 Ogos 2025 baru-baru ini.