Semangat Sarong, Semangat Merdeka meriahkan komuniti Bukit Naga - Irdina Fatihah, Zul Helmi; Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
SHAH ALAM, 9 Ogos 2025 – Suasana Dewan Tulip Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA), Bukit Naga pagi tadi dipenuhi keceriaan dan gelak tawa apabila ratusan penduduk setempat menyertai Program Semangat Sarong, Semangat Merdeka yang diadakan bersempena sambutan Bulan Kebangsaan 2025.