Inisiatif UMPSA dan industri rancakkan aktiviti penyelidikan dan inovasi berimpak - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 13 Ogos 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) giat mengumpulkan Dana Endowmen sebagai satu inisiatif jangka panjang yang bertujuan untuk menyokong penyelidikan, inovasi dan pembangunan akademik di UMPSA melalui sumbangan berterusan daripada individu, tokoh korporat , industri dan organisasi.