Kunjungan UMPSA ke MMC terokai kolaborasi strategik dalam penyelidikan dan inovasi - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 13 Ogos 2025 - Pertemuan delegasi Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bersama pihak MMC Corporation Berhad (MMC) hari ini bakal menerokai kolaborasi strategik dalam penyelidikan dan inovasi yang memanfaatkan kedua-kedua pihak . Kehadiran Naib Canselor UMPSA, Profesor Dr. Yatimah Alias disambut oleh Ketua Pegawai Eksekutif MMC Corporation Berhad, Tan Sri Che Khalib Mohamad Noh.