Inovasi teknologi pendidikan UMPSA tarik perhatian di Asean TVET Conference 2025 - Mohd Nizam, Abdul Rashid (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 13 Ogos 2025 – Tiga inovasi teknologi pendidikan dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjadi tumpuan pengunjung apabila dipamerkan di ASEAN TVET Conference 2025 yang berlangsung di World Trade Centre (WTC) di sini.