UMPSA bimbing Pengamal Perubatan Tradisional, teguh pertahan akidah dan syariah - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 Ogos 2025 – Pusat Sains Kemanusiaan (PSM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Kursus Isu-isu Akidah dan Syariah dalam Perubatan Tradisional pada 7 dan 8 Ogos 2025 bertempat di UMPSA, Kampus Gambang.