Kursus Amali Umrah dan Fiqh Wanita perkukuh persediaan jemaah UMPSA ke Tanah Suci - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 10 Ogos 2025 – Suasana penuh semangat dan kesyukuran mewarnai Kursus Amali Umrah dan Fiqh Wanita dalam Ibadah Umrah anjuran Pusat Sains Kemanusiaan (PSK) dan SEJAHTERA, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berlangsung di WDKU 1, Kampus Gambang.