Majlis Makan Malam Alumni FTKPM UMPSA memperkukuh ukhuwah, perkasa kolaborasi akademik - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PETALING JAYA, 9 Ogos 2025 – Lebih 50 orang alumni Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik (FTKPM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) daripada seluruh Semenanjung Malaysia berhimpun dalam Majlis Makan Malam Bersama Alumni FTKPM 2025 yang berlangsung di Royal Chulan The Curve, Mutiara Damansara baru-baru ini.