UMPSA semai kesedaran teknologi hijau kepada 223 pelajar SMK Gambang - Khairunisa, Muthusamy (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 Ogos 2025 – Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan program pemindahan ilmu kejuruteraan berkonsepkan teknologi hijau kepada seramai 223 pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Gambang bagi mendidik generasi muda tentang kepentingan mengaplikasikan teknologi hijau dalam kehidupan.