41 pelajar UMPSA terima pangkat Leftenan Muda PASKAM - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Bernama Radio, 2025)
KUANTAN,9 Ogos ( Bernama ) - Sebanyak 41 pelajar Pasukan Kadet Maritim Malaysia ( PASKAM ) Universiti Malaysia Pahang Al - Sultan Abdullah ( UMPSA ) menjadi kumpulan pertama berjaya menamatkan latihan dan menerima pemakaian pangkat Leftenan Muda dalam istiadat di kampus Gambang di sini hari ini.