3 Leftenan Muda PASKAM UMPSA terima Anugerah Kadet Terbaik Siri 1/2023 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 9 Ogos 2025 – Tiga Leftenan Muda Pasukan Kadet Maritim (PASKAM) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mencatat sejarah peribadi apabila dinobatkan sebagai penerima Anugerah Kadet Terbaik PASKAM Siri 1/2023 pada Majlis Tamat Latihan dan Pemakaian Pangkat Leftenan Muda PASKAM UMPSA yang berlangsung di Dewan Astaka, Kampus Gambang baru-baru ini.