‘Ritma Cergas, Rentak Bahasa’ warnai Minggu EKSA, KKP dan Sukan PBM 2025 - Leong, Hui Theng; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 16 Julai 2025 – Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) membuka tirai Minggu Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA), Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (KKP) dan Sukan PBM 2025 dengan penganjuran Pertandingan ‘Ritma Cergas, Rentak Bahasa’ bertempat di Tasik Rekreasi UMPSA Pekan.