Delegasi UMPSA tinjau amalan terbaik Pejabat Perpustakaan dan Pengurusan Ilmu UMK - Amelia, Hasan (UMPSA, 2025)
BACHOK, 27 Julai 2025 - Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan lawatan penandaarasan ke Pejabat Perpustakaan dan Pengurusan Ilmu (PPI), Universiti Malaysia Kelantan (UMK) baru-baru ini.