Syarikat pemula pelajar UMPSA, Pastry Palace Story timba ilmu keusahawanan - Saharol Nizim, Salimin (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 28 Julai 2025 - Syarikat pemula pelajar UMPSA, Pastry Palace Story berpeluang mengambil bahagian dalam aktiviti keusahawanan melalui penyertaan jualan produk bakeri yang dihasilkan sepenuhnya oleh Inkubator Keusahawanan GiGET Bakery UMPSA.