Pembelajaran bahasa asing melalui homonim silang bahasa: Bahasa Melayu dan Korea - Wan Jumani, Fauzi; Mahzaton Aqma, Abu Talip; Zatul Amrah, Mohammad Nazri; Nor Safura, Nordin (UMPSA, 2025)
Pengenalan Kepada Konsep ‘Homonim’