Tak Hebat Tak Apa: 5 Sebab Anda Patut Bersukan Hari Ini - Shamsul, Harbi; Leong Hui, Theng; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2025)
Pernah rasa malu ataupun segan untuk bermain futsal kerana takut tersilap sepak? Atau menolak ajakan hiking sebab bimbang tidak cukup stamina? Dan yang paling kerap dijadikan alasan atau mengambinghitamkan ialah tuntutan kerja yang tak habis-habis. Jika ya, ketahuilah anda bukan keseorangan. Ramai antara kita beranggapan hanya yang ‘pro’ sahaja layak bersukan. Namun, realitinya jauh berbeza. Bersukan bukan soal hebat atau tidak, menang atau kalah, tetapi tentang mencari keseimbangan hidup yang lebih sihat, tenang dan menggembirakan.