UMPSA dan KESUMA memperkasakan kebolehpasaran OKU melalui program Outreach MyKESUMAJobs - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 29 Julai 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Kementerian Sumber Manusia (KESUMA) dan Jawatankuasa Pekerjaan di bawah Majlis Kebangsaan Bagi Orang Kurang Upaya (MKBOKU) telah menganjurkan Program Outreach: MyKESUMAJobs Career LaunchPad OKU bertempat di Fakulti Komputeran (FK), UMPSA Pekan hari ini.