30 peratus calon gagal lapor diri - Mastura, Suradi (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
KOTA TINGGI – Kira-kira 30 peratus calon Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) didapati gagal melaporkan diri bagi menghadiri siri latihan satu dan dua yang lalu.