RISDA, UMPSA teroka potensi biofuel berasaskan getah sekerap - Farhana, Abd Kadir (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2025)
SHAH ALAM - [DIKEMAS KINI] Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) terus memperkasa komuniti desa menerusi kerjasama strategik dengan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dalam usaha pembangunan dan penyelidikan teknologi penghasilan bahan bakar bio (biofuel) berasaskan getah sekerap.