UMPSA jadi tarikan himpunan lebih 120 buah kenderaan mewah berkuasa tinggi dan kereta antik - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 27 Julai 2025 - Deruman kenderaan memecah kesunyian apabila lebih 100 buah kereta mewah dan antik serta 20 buah motosikal berkuasa tinggi berhimpun di Pekarangan Canseleri, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Kampus Gambang dalam program Majlis Ramah Mesra dan Perhimpunan Kereta Mewah dan Antik sempena penganjuran Pesta Kuantan 188 hari ini.