100 sukarelawan UMPSA jayakan Plogging@Pantai Tanjung Gosong - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
PEKAN, 23 Julai 2025 - Hampir 100 sorang ukarelawan dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Pos Malaysia Berhad Negeri Pahang, SWCorp dan Alam Flora telah menjayakan Program Plogging@Pantai Tanjung Gosong.