UMPSA dan Synchrotron Light Research Institute Thailand jalin kerjasama dalam pembuatan Microchannel Heat Sink guna teknologi Deep X-Ray Lithography - Nor Atiqah, Zolpakar; Nadzirah, Mohd Mokhtar (UMPSA, 2025)
NAKHON RATCHASIMA, THAILAND, 23 Jun 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus mengorak langkah dalam memperkukuh jaringan penyelidikan antarabangsa melalui kolaborasi bersama Synchrotron Light Research Institute (SLRI), Thailand.