UMPSA anjur Kursus Emergency Tabletop Exercise (TTX) 2025 - Jamilah Bebe, Mohamad; Arulselvi, Uthayakumaran (UMPSA, 2025)
PEKAN, 22 Julai 2025 – Seramai 36 orang staf daripada Pusat Bahasa Moden (PBM) dan Pusat Tanggungjawab (PTJ) lain di Zon PBM, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai Kursus Emergency Tabletop Exercise (TTX) 2025 anjuran Unit Jawatankuasa Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (JKPP) PBM bagi meningkatkan kesiapsiagaan dan kecekapan warga kerja dalam menghadapi situasi kecemasan secara terancang.