Daulat Tuanku, Payung Sejati Pahang - Hamizah, Zahari (UMPSA, 2025)
Dari perdu rimba bisik Jerantut nan tua, Hingga kabus halus di lereng Bentong jua, Rakyat berteduh di bawah limpah kasih, Yang tak mungkin sirna panji hitam putih.