Produk Gris Gred Makanan Halal dan Terbiodegradasi hasil penyelidikan UMPSA di persada dunia - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
OSAKA, JEPUN, 21 Julai 2025 - Produk hasil penyelidikan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang diketuai pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Ts. Mohd Najib Razali terpilih menyertai pameran Expo Dunia Osaka 2025 (World Expo Osaka 2025), Jepun berskala antarabangsa terbesar di dunia yang berlangsung setiap lima tahun sekali pada bermula 21 hingga 27 Julai 2025 ini.