UMPSA perkukuh komitmen Agenda Kelestarian Global dalam Ekspo Osaka 2025 - Nur Ezzati, Mohd Nasir (UMPSA, 2025)
OSAKA, JEPUN, 21 Julai 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh komitmennya terhadap Agenda Kelestarian Global menerusi penyertaan dalam Minggu Pendidikan Tinggi Malaysia di Ekspo Osaka 2025 yang berlangsung mulai 21 hingga 27 Julai 2025 ini.