Kreativiti kitar semula serlahkan keceriaan melalui bahan terpakai - Muhamad Aizat, Zulkifli; Jamilah Bebe, Mohamad; Hanisah, Kasbon (UMPSA, 2025)
PEKAN, 16 Julai 2025 – Satu sesi perkongsian ilmu yang bertemakan ‘Keceriaan Berimpak: Magis Bahan Terpakai’ telah berjaya dianjurkan oleh Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bertempat di Bilik Mesyuarat Fakulti Aras 1, PBM, UMPSA Pekan, bersempena dengan Minggu EKSA x KKP x Sukan PBM 2025.