Ziarah Prihatin Naib Canselor UMPSA bawa sinar harapan buat anak Kartunis Cendol, Arysha Rania - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
SHAH ALAM, 15 Julai 2025 – “Saya sangat bersyukur dan gembira, ini rezeki anak saya untuk belajar di universiti yang menjadi pilihan hatinya,” kata Shahrul Nizam atau lebih dikenali sebagai Kartunis Cendol tatkala menerima kunjungan istimewa daripada Naib Canselor,Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dr. Yatimah Alias dan Ahli Lembaga Pemegang Amanah Yayasan UMPSA, Datin Nur Sharmila Shaheen.