Kembara Lestari UMPSA santuni Komuniti Gugusan Felda Lok Heng sokong SDG - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
KOTA TINGGI, 17 Julai 2025 - Kembara Lestari UMPSA@Kota Tinggi berlangsung di Gugusan Felda Lok Heng berjaya menyantuni pembangunan komuniti setempat di samping menghulurkan sumbangan kepakaran kepada golongan yang berkeperluan melalui pelbagai aktiviti merangkumi kluster teknologi, khidmat komuniti, pendidikan, kelestarian, kerohanian dan sumbangan buat komuniti yang memberi manfaat buat komuniti setempat termasuklah golongan inklusif.