UMPSA anjur Pemindahan Ilmu Pembangunan Panduan Interaktif (InapKiT) kepada pengusaha Inap Desa di Pahang - Siti Normaziah, Ihsan (UMPSA, 2025)
PEKAN, 8 Mei 2025 - Fakulti Komputeran (FK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan program inovasi sosial, Pemindahan Ilmu Pembangunan Panduan Interaktif (InapKit) kepada Pengusaha Inap Desa khusus untuk pengusaha homestay dan kampung stay di bawah seliaan Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia (MOTAC) Negeri Pahang.