Dari Khemah ini (Arafah-Mina, Haji 2011) - Ratna Wilis Haryati, Mustapa (UMPSA, 2025)
Indahnya senja di Arafah Siangnya penuh doa Dalam angin dan hawa panas Jemaah terus menadah tangan Dengan air mata dan harapan Doa dipanjatkan moga Allah perkenankan Dari khemah perubatan ini Aku melihat jemaah kembali kepada-Nya Selesa manapun kau di sana Kepada Allah jua kita akhirnya