5 pensyarah kanan UMPSA naik pangkat ke jawatan Profesor Madya gred DS14 - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2025)
PEKAN, 14 Julai 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh kecemerlangan akademik apabila seramai lima orang pensyarah kanan dinaikkan pangkat ke jawatan Profesor Madya Gred DS14 berkuat kuasa mulai 20 Jun 2025.