5 pensyarah UMPSA dilantik ke jawatan Profesor Gred VK7 - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 19 Jun 2025 – Seramai lima pensyarah kanan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menerima surat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Gred Khas C (VK7) dalam satu majlis rasmi yang berlangsung di Bilik Naib Canselor, Bangunan Canseleri UMPSA Kampus Gambang.