MXene bahan pintar baharu Malaysia untuk masa depan tenaga lestari - Kumaran, Kadirgama (UMPSA, 2025)
Dalam usaha Malaysia untuk menjadi peneraju dalam tenaga lestari, penerokaan bahan termaju telah menjadi satu keperluan penting. Antara bahan yang menonjol, MXene satu kelas baharu bahan pintar muncul sebagai penyelesaian revolusioner yang berpotensi mengubah landskap tenaga negara.