UMPSA sertai perkongsian budaya dan etika rakyat Malaysia di peringkat global - Siti Ainun Jariyah, Hassan; Umi Kalsom, Masrom (UMPSA, 2025)
PEKAN, 23 Jun 2025 – Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai bengkel dalam talian mengenai Perkongsian Budaya dan Etika rakyat Malaysia yang dianjurkan oleh Fakulti Pelancongan, Universiti Terbuka Hanoi, Vietnam bagi pelajar-pelajar yang mengambil jurusan pelancongan di universiti tersebut.