Meet and Greet: UMPSA memacu pemerkasaan penyelidik dalam inovasi, perundingan dan pengkomersialan - Mohd Nizam, Abdul Rashid (UMPSA, 2025)
PEKAN, 9 Julai 2025 – Demi memperkasakan jalinan kerjasama antara pengurusan dan penyelidik, serta menyemarakkan semangat inovasi, Jabatan Penyelidikan dan Inovasi (JPI) melalui Pusat Inovasi dan Pengkomersialan (ITC) dan Pusat Perundingan dan Pengkomersialan (CCM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan sesi Meet and Greet: Inovasi, Perundingan dan Pengkomersialan" bertempat di Pusat Aktiviti Pelajar, Kampus Pekan.