Pendidikan bahasa berteraskan TVET: UMPSA memartabatkan bahasa Melayu dalam Era Digital - Jamilah Bebe, Mohamad; Amy Zulaikha, Mohd Ali; Shamsul, Harbi (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 19 Jun 2025 – Reruai Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) merupakan antara yang paling mendapat perhatian para pengunjung, khususnya para pelajar sekolah rendah dan menengah di Hari Terbuka UMPSA bersempena dengan Hari TVET Negara di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA Kampus Gambang.