Menjadi ‘Ir.’: Panduan Lengkap Jurutera Profesional - Wan Sharuzi, Wan Harun (UMPSA, 2025)
Daripada Menara Merdeka 118 di Kuala Lumpur yang menjulang tinggi sehinggalah kepada projek infrastruktur transformatif di seluruh negara, pembangunan Malaysia didorong oleh kepakaran para juruteranya. Golongan profesional ini, yang biasanya diselia oleh para Jurutera Profesional yang bergelar 'Ir.' (Ingenieur), merupakan tulang belakang di sebalik kerja-kerja kritikal yang menggerakkan ekonomi negara disamping memastikan struktur-struktur yang dibina adalah selamat.