Di Atas Awan Peroleh Hikmah - Amir Haikal Imran Ahmad Ashaari, Ahmad Ashaari (UMPSA, 2025)
Di atas awan yang membentang, Kita menghirup nafas udara, Keindahan langit,bumi dan bintang, Tanpa sempadan kota atau negara.