Program Latihan Ergonomik bantu amalan gaya hidup sihat warga emas - Norhana, Mohd Aripin (UMPSA, 2025)
PEKAN, 23 Jun 2025 – Seramai lebih 50 orang warga emas di Pekan telah menghadiri Program Latihan Ergonomik untuk Warga Emas di Pusat Aktiviti Warga Emas (PAWE) Pekan, Pahang.