SULAM FTKKP UMPSA bawa pengalaman industri ke KV Kuantan - Khairil Anuar, Abdul Hamid; Azizul Helmi, Sofian (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 18 Jun 2025 – Seramai sepuluh orang pelajar Tahun 2 dari Program Teknologi Penyelenggaraan Fasiliti Minyak dan Gas (BVF), Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melaksanakan program Service Learning Malaysia – University for Society (SULAM) di Kolej Vokasional Kuantan.