3 murid umur 9 tahun Sekolah Rendah Tahfiz Negeri Pahang cipta inovasi Paparan Hologram menang emas di CITREX 2025 - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 3 Julai 2025 – Tiga orang murid Darjah 3 dari Sekolah Rendah Tahfiz Negeri Pahang, Arissa Safia Muhamad Aizat, Shaheed Adam Shahrill Affiz dan Yusuf Nufayl Muhammad Izhar berjaya membangunkan Sistem Paparan Semi-Holografik Interaktif dikenali sebagai Halaqah Vision iaitu sebuah inovasi yang direka khas untuk menyokong pembelajaran jarak jauh secara masa nyata.