UMPSA dan Jabatan Penjara Malaysia perkukuh jalinan kerjasama akademik, penyelidikan dan pemerkasaan Agenda TVET - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
KAJANG, 4 Julai 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Jabatan Penjara Malaysia (JPM) memperkukuh hubungan kerjasama strategik dalam bidang akademik, penyelidikan dan pemerkasaan agenda TVET.