3 guru SMK daerah Kuantan cipta Smart Stroke Lab, gabungan seni dan teknologi warnai inovasi pendidikan menang emas dalam CITREX UMPSA 2025 - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 1 Julai 2025 – Dalam usaha untuk memartabatkan subjek Pendidikan Seni Visual sekali gus dapat mempromosikan Science, Technolgy Engineering, Arts, and Mathemathics (STEAM), sekumpulan guru Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) daerah Kuantan yang diketuai oleh guru Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bukit Rangin, Rizuan Shah Hapipi telah menghasilkan Smart Stroke Lab.