Green Degreaser, inovasi pencuci mesra alam hasil kolaborasi murid sekolah dan UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 30 Jun 2025 – Inovasi pencuci mesra alam, Green Degreaser yang dibangunkan hasil kolaborasi murid-murid Tahun 6 Sekolah Rendah Islam Al-Amin Paya Besar (SRIAAPB) bersama Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan syarikat industri MNR Multitech Sdn. Bhd., berjaya mencipta impak besar dalam usaha menangani pencemaran kimia dan menyokong kelestarian alam sekitar.