UMPSA rangkul 2 pingat emas dalam pertandingan 18th Malaysia FIRA RoboWorld Cup 2025 - Hamdan, Daniyal (UMPSA, 2025)
MELAKA, 25 Jun 2025 - Pasukan robotik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berjaya meraih dua pingat emas dalam pertandingan 18th Malaysia FIRA RoboWorld Cup 2025 yang berlangsung pada 21 hingga 26 Jun 2025 di Politeknik Merlimau Melaka.