UMPSA, Hebei University meterai kerjasama bakal tawar Ijazah Dual dalam Sains Data dan Teknologi Data Data Raya - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 24 Jun 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh jalinan kerjasama antarabangsa apabila termeterainya Memorandum Perjanjian (MoA) bersama Hebei University, China bagi pelaksanaan program ijazah dual dalam bidang Teknologi Data Raya (Big Data).