Alumni jadi tenaga pengajar, industri jadi kelas – Transformasi Pembelajaran BVF, di FTKKP UMPSA - Azizul Helmi, Sofian (UMPSA, 2025)
PASIR GUDANG, 19 Jun 2025 – Pendidikan Teknikal dan Vokasional (TVET) kini bukan lagi sekadar latihan amali di makmal atau bengkel.